ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προσκληση σε συζήτηση για τα ΧΡΕΗ την ΦΟΡΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ απευθύνει η Γραμμ. Θεσ/νίκς της ΠΑΣΕΒΕ μαζί με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ . ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7 μμ, ΕΓΝΑΤΙΑ 6 ,– 1ος (ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ)

 «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΑΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ;  ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;»

 

ΑΘΗΝΑ: Σε συγκέντρωση ενάντια στις κατασχέσεις καλεί η Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ για την Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί, στο ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) της Αθήνας, Αγ. Κων/νου 16, Ομόνοια.

"Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε ταξιτζή, εσύ που περιμένεις με τις ώρες στις πιάτσες τον πελάτη, πάρε την υπόθεση της επιβίωσής σου, στα χέρια σου. Μπες στον αγώνα να τους χαλάσουμε τα σχέδια."

ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Την ίδια μέρα, Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη,  στις 7 το απόγευμα η Γραμματεία Αττικής καλεί σε σύσκεψη, στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24 στον 3ο όροφο) με θέμα: "Προετοιμασία της δράσης του αντιμονοπωλιακού κινήματος των ΕΒΕ ενάντια στην πολιτική Μονοπωλίων - Ε.Ε. - Κυβέρνησης που εξοντώνει χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους."

Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν αντιπροσωπεία των Προεδρείων των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών, των Σωματείων, των Ενώσεων, των Επιτροπών Αγώνα καθώς και μεμονωμένοι συνδικαλιστές.

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ