ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ

Αυτοί φτιάχνουν ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, εσύ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΣ…

Τώρα πια ξέρεις!

Το ξεπέρασμα της κρίσης, θα γίνει με άνεργο, ανασφάλιστο και καταχρεωμένο τον μικρομεσαίο ΕΒΕ. Είσαι «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» για την Ε.Ε. και την κυβέρνηση. Όλοι αυτοί υπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα στο εμπόριο, στη μεταφορά, στις κατασκευές, στον τουρισμό, που θέλουν να κόψουν την πίτα σε λιγότερους, προκειμένου να θωρακίσουν την κερδοφορία τους. Είναι “Ο θάνατός σου, η ζωή τους”!

Όλα τα μέτρα που ήρθαν (φορολογικό, ασφαλιστικό, απελευθέρωση επαγγελμάτων, επαγγελματική μίσθωση, κυριακάτικη αργία κ.ά.) θα μείνουν και όταν φύγουν τα μνημόνια, με ή χωρίς πλεόνασμα, με ή χωρίς Ανάπτυξη!

Η φοροληστεία και τα μέτρα που έρχονται δεν επιδέχονται μερεμέτια. Η ταχτική των «επαφών» και «διαβουλεύσεων» της ΓΣΕΒΕΕ, για την «ανταγωνιστικότητα» - «επιχειρηματικότητα» - «καινοτομία» κλπ. ήταν επιζήμια για σένα και βολική για τους μεγάλους του χώρου μας! Τώρα πια ξέρεις. Δεν μπορούμε να νικήσουμε με νομικά τρυκ και συνταγές ΟΟΣΑ. Δεν έχουμε περιθώρια για «αυταπάτες» και αναμονές για ένα άλλο μίγμα πολιτικής, μέσα στο μαντρί της Ε.Ε.

 

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ