ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ διαδήλωσαν χθες σε όλη την χώρα, ενάντια στο νομοσχέδιο που συζητείται στην Βουλή και που στόχο έχει το ξεκλήρισμά της μεγάλης πλειοψηφίας των 50.000 λαϊκών οικογενειών που βγάζουν ένα μεροκάμματο με μεγάλο κόπο. Με ανακοίνωσή τους οι ομοσπονδίες των παραγωγών και των πωλητών λαίκών αγορών ενημερώνουν για την συνέχεια των κινητοποιήσεών τους.

ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

Την αμέριστη συμπαράσταση του ΚΚΕ στο δίκαιο αγώνα τους εξέφρασαν οι Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, καθώς και πολυμελής αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ,που βρέθηκαν χθες μαζί με τους διαδηλωτές μπροστά στο Υπ. Ανάπτυξης. Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που καταψηφίζει το νομοσχέδιο αυτό.

 Όλα δείχνουν ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ που ακουμπά στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, τον λεγόμενο υγιή ανταγωνισμό και την “απελευθέρωση των επαγγελμάτων” που υπερασπίζεται η Ε.Ε. με μόνο στόχο την μονοπώληση του εμπορίου. Προφανώς ετοιμάζουν και συνέχεια γι' αυτό πρέπει οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροαγροτοπαραγωγοί να οργανώσουν τον αγώνα τους σε συμμαχία με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή της πολικής Κυβέρνησης, Ε.Ε. που υπερασπίζεται τα μονοπώλια σε βάρος εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων.

 ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ εξεδωσε η ΠΑΣΥ και το ΠΑΜΕ δηλώνοντας την συμπαράστασή τους.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΑΣΥ,

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΔΩ