ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Φωτό-Ανακοίνωση)

Σε κινητοποίηση προχώρησαν την Τετάρτη 10 Απρίλη έξω από τα Δικαστήρια Ιωαννίνων οι ΕΒΕ και αυτοαπασχολούμενοι των Ιωαννίνων, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

Στην κινητοποίηση καλούσαν με αποφάσεις τους ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, το Σωματείο Μηχανικών Αυτοκινήτων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Ιωαννίνων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ιωαννίνων και οι Επιτροπές Αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ.

 

Οι αυτοαπασχολούμενοι με την κινητοποίησή τους κατήγγειλαν την κοροϊδία της δίκαιης ανάπτυξης και τις κυβερνητικές πολιτικές που τους μάτωσαν στην κρίση και παραμένουν σε ισχύ, ενώ όσες νέες εξαγγέλλονται, αφορούν κυρίως τους μεγάλους επιχειρηματίες των κλάδων. Για τους χιλιάδες μικρούς επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες της Ηπείρου και της ευρύτερης περιοχής, η «επιστροφή στην κανονικότητα» συνοδεύεται με μειωμένο εισόδημα, επιπλέον φόρους, απειλές για κατασχέσεις, συντάξεις πείνας (για όσους φτάσουν ως εκεί). Τέλος, κάλεσαν σε συνέχεια του αγώνα τους για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

 

  

Διαβάστε την ανακοίνωση (πάτησε εδώ)