ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΙΣ 19.2

 

Αθήνα, 17/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ στις 13:00 ΚΑΙ

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 

Από την πρώτη στιγμή η ΠΑΣΕΒΕ χαιρέτισε και δήλωσε την στήριξη όλων των αυτοαπασχολούμενων στον δίκαιο αγώνα των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα. Είναι αγώνας επιβίωσης αυτών και των οικογενειών τους. Είναι αγώνας που αφορά όλο τον λαό, που μπορεί στον 21ο αιώνα να χαίρεται ποιοτικά και φθηνά αγροτικά προϊόντα.

Είναι ένας σκληρός αγώνας ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων. Ενάντια στην φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα στον χώρο. Το έργο το έχουμε ζήσει και εμείς στο πετσί μας.

Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή, άρα και οι αγώνες μας πρέπει να σφυρηλατούν το "όλοι για έναν και ένας για όλους". Γι’ αυτό: 

την Τετάρτη 19 Φλεβάρη που οι αγρότες με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αγροτικών μπλόκων κατεβαίνουν στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 1 μ.μ. στην πλατεία Βάθη, 

καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους μαζί με εργαζόμενους, νεολαία και γυναίκες, να εκφράσουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους και να συγκεντρωθούν στις 1μ.μ., στην Ομόνοια απ’ όπου θα κατευθυνθούμε στην συγκέντρωση των αγροτών.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ