ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

Συνάδελφοι, συναδέλφισες

Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προωθεί σαν λύση για το τεράστιο πρόβλημα μας, όσον αφορά τα συσσωρευμένα χρέη μας στο ταμείο, την ρύθμιση των 100 δόσεων. Μάλιστα την παρουσιάζει σαν ευεργετική και ως την καλύτερη λύση που μπορεί να υπάρχει.                                                                                                              

 

Μας κοροϊδεύουν συνάδελφοι και για αυτό πρέπει να μας βρουν απέναντι τους σαν μια γροθιά. Οποιαδήποτε ρύθμιση για τα χρέη μας μπορεί προσωρινά να μοιάζει σαν ελάφρυνση, αλλά δεν μπορεί να παρέχει ουσιαστική ανακούφιση, ακριβώς επειδή συνδέει τα υπάρχοντα χρέη με τις τρέχουσες εισφορές, τις οποίες θα συνεχίσουμε να μην μπορούμε να πληρώσουμε, όσο ακολουθείται η ίδια πολιτική που μας καταστρέφει. Ακόμα και ένα ευρώ να ήταν η δόση, ακόμα και 200 ή 300 να τις έκαναν, είμαστε υπερχρεωμένοι και δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε, αφού ταυτόχρονα με τις δόσεις έχουμε να καταβάλουμε και τις τρέχουσες εισφορές.                                                                                             

Συνάδελφοι υπάρχει λύση και είναι στον αντίποδα από τις επιδιώξεις της κυβέρνησης. Τώρα είναι η ώρα να οργανωθούμε και να παλέψουμε απέναντι στην κυβέρνηση και στις κατευθύνσεις της ΕΕ. Ο κάθε συνάδελφος να ενισχύσει με τη παρουσία του τα σωματεία, τις ενώσεις ΕΒΕ και τις επιτροπές αγώνα που στηρίζουν το αγωνιστικό πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ. Μόνο η συμμετοχή μας, η οργάνωση μας, η αλλαγή συσχετισμών στα σωματεία και η συμμαχία μας με τις άλλες δυνάμεις που υποφέρουν το ίδιο από τον κοινό αντίπαλο μπορεί να διαμορφώνει λύσεις για τα προβλήματα μας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ