ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΟΓΕ-ΜΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

 

ΜΟΝΗ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΔΑ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι και  συνταξιούχοι

Κάθε μέρα που περνά βλέπουμε να καταρρέουν σα χάρτινος πύργος τα παραμύθια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις ¨κόκκινες γραμμές¨ , την  ¨πατριωτική στάση της¨ και τον ανυποχώρητο αγώνα της.

 

Μέσα σε τρεις μήνες όχι μόνο πήρε πίσω όλες της προεκλογικές εξαγγελίες για τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά έρχεται να επιβάλλει νέους αβάσταχτους φόρους. Αύξηση ΦΠΑ, έκτακτη εισφορά, νέα περαίωση και τόσα άλλα, διατηρώντας όλους τους μνημονιακούς νόμους που μας έχουν ματώσει μέχρι σήμερα.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί σωματεία και ομοσπονδίες να ενώσουν τη φωνή τους, τη δύναμη τους, με όλους αυτούς που καταστράφηκαν και καταστρέφονται από τη βάρβαρη πολιτική που επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι κυβερνήσεις της.

Μαζί με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ανέργους, τη νεολαία, τις γυναίκες να βγούμε στους δρόμους του αγώνα και στις 11 ΙΟΥΝΗ παλεύοντας τα δίκια μας, παλεύοντας για τη ζωή μας.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ:

ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ