ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Συνάδελφοι - συναδέλφισσες ,

Εμείς και  οι οικογένειές μας, το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων της χώρας μας, βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα αντιλαϊκή καταιγίδα.

 

 

Η ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων ως ορεκτικό, αλλά και το κυρίως πιάτο που θα ακολουθήσει με το 3ο μνημόνιο, οδηγούν σε νέα κλιμάκωση της επίθεσης εις βάρος μας, προκειμένου να ανακάμψει ακόμα περισσότερο η κερδοφορία των ντόπιων και Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών ομίλων σε συνθήκες κρίσης και γενικευμένων μεταξύ τους αντιπαραθέσεων.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και τα κόμματα Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ έχουν μεγάλη ευθύνη για τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα, πολλαπλασιάζοντας τα προβλήματά μας.

 

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας!

Πυκνώνουμε τις γραμμές του κινήματος μας!

Να αναγεννήσουμε τα σωματεία και τις ομοσπονδίες μας, απαλλάσσοντας τες, από τις ηγεσίες βαρίδια που τα έχουν οδηγήσει στον εκφυλισμό. Να ενισχύσουμε το διεκδικητικό χαρακτήρα τους, να υψώσουμε τη σημαία υπεράσπισης των δικών μας δικαιωμάτων, ανάκτησης των απωλειών μας.

 

 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Η Λαϊκή Συμμαχία των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, με τη δραστήρια συμμετοχή των νέων και των γυναικών που βιώνουν ακόμα πιο έντονα τη σημερινή κατάσταση είναι η μόνη εγγύηση για να ανοίξει αυτός ο δρόμος.

 

Εδώ είναι το δικό μας μετερίζι

Εδώ υψώνεται η σημαία των δικών μας συμφερόντων.

Μαζί με τη ΠΑΣΕΒΕ και τη λαϊκή συμμαχία, υπάρχει προοπτική.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ