ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΕΘ 2015

Συνάδελφε, συναδέλφισσα  επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορε, αυτοκινητιστή,

Οι κυβερνήσεις     του χτες  και του σήμερα , οι συγκυβερνήσεις  του 1ου, του 2ου,   του  3ου μνημονίου  θερίζουν   όλα  μας  τα κεκτημένα , το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για μας και τις οικογένειές μας. Θα  μείνεις απαθής;;;

 

Στις  ερχόμενες  εκλογές ζητάνε από μας να διαλέξουμε  ποιος  θα  εφαρμόσει  το  νέο μνημόνιο, προετοιμάζοντας μας ότι θα υπάρξει μια δύσκολη περίοδος θυσιών, που δήθεν θα οδηγήσει σε διέξοδο από την κρίση. Θυσίες από  τους  εργαζόμενους, τους  μικρούς  και αυτοαπασχολούμενους  επαγγελματίες, τους  συνταξιούχους, τους  νέους  στο  βωμό  του  κέρδους, της θωράκισης  της ανταγωνιστικότητας , των επενδύσεων, των νέων πεδίων κερδοφορίας. Ανάκαμψη, ανάπτυξη για ποιον;;; 

 Υποταγή  και εξαθλίωση ή αγώνας  και επιβίωση ;;;

Συνάδελφε, έχουμε πλέον πείρα. Από  την πλάτη  μας  πέρασαν όλα  τα μέτρα του 1ου  και  2ου  μνημονίου. Όλα τα μέτρα είχαν στόχο και αποτέλεσμα. Ήδη εκατοντάδες χιλιάδες συνάδελφοί μας έβαλαν λουκέτο και χιλιάδες από εμάς κινδυνεύουμε άμεσα με χρεοκοπία.

 Με τους αγώνες μας να βάλουμε εμπόδια στην εφαρμογή  του 3ο μνημονίου Τσίπρα , μνημόνιο που θα σαρώσει ότι έχει  απομείνει από  τα προηγούμενα.

Όλοι οι δρόμοι δοκιμάστηκαν, τώρα να δοκιμάσουμε και την δική μας δύναμη.

Κανείς μόνος του. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αποκρούσουμε το ρημαδιό που οδηγούν τη ζωή μας, για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους και την αντιλαϊκή πολιτική τους. Κοινό μέτωπο με τις αγωνιστικές δυνάμεις των εργαζόμενων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων για την ανατροπή της αντιλαϊκής - αντιμονοπωλιακής πολιτικής. Για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ  στα μνημόνια, στη φτώχεια, στα λουκέτα , στην ανεργία, προϋπόθεση είναι η συμβολή του καθενός  μας  στην οργανωμένη πάλη .

Ενισχύουμε την προοπτική για μια διαφορετική ανάπτυξη της χώρας, που στόχο θα έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, έξω από το μαντρί της Ε.Ε., χωρίς μονοπώλια και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τη ζωή που δικαιούμαστε για μας και τα παιδιά μας.

Συνάδελφε, δώσε το παρόν σου, στο συλλαλητήριο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  6.00 μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

 

Προσυγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ 5.30 μ.μ. στο ΙΚΑ της  Αριστοτέλους

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ