ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι

Επαγγελματίες – Βιοτέχνες – Μικροί Έμποροι – Αυτοκινητιστές – Συνταξιούχοι

Στις 4 Φλεβάρη πλημμύρισε όλη η Ελλάδα. Με τη μεγάλη συμμετοχή μας στην απεργία στείλαμε ηχηρό μήνυμα σε κυβέρνηση, Ε.Ε., μονοπώλια απαιτώντας:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μαζί με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που αγωνίζονται μαζί μας.

Με τους αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων στηρίζοντας την πρωτοβουλία τους για συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Θα είμαστε στο πλευρό τους.

Με τους εργάτες που με το ταξικό τους, κίνημα δείχνουν το δύναμη της συλλογικής ανυποχώρητης πάλης, που μπορεί να ορθώσει εμπόδια στα σχέδια  κυβέρνησης, Ε.Ε, κεφαλαίου.

Ο αγώνας μας είναι κοινός, είναι αγώνας επιβίωσης. Είναι αγώνας ενάντια στην πολιτική που στηρίζει τα μονοπώλια και μας βυθίζει στη φτώχεια και την ανέχεια.

ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΙΧΟΣ.

ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Ματαιώνουμε τα σχέδια της κυβέρνησης.

Αποκρούουμε τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς, τις απάτες των δήθεν διαπραγματεύσεων, είναι δοκιμασμένες. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Προσπερνάμε τις συμβιβασμένες ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, που από την επόμενη της απεργίας, επιδιώκουν να βάλουν φρένο στους αγώνες και  δηλώνουν πρόθυμοι να συμμετέχουν στον διάλογο απάτη που θέλει να στήσει η κυβέρνηση.

 

Καλούμε ομοσπονδίες, σωματεία, επιτροπές αγώνα, όλους τους συναδέλφους να συμπαραταχτούν σε ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο  και να πλημμυρίσουν τους δρόμους σε όλη τη χώρα. Αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το νόμο έκτρωμα στη βουλή. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!

 ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ, 11π.μ Ομόνοια

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ