ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Συνάδελφοι,

 

       Αυτοαπασχολούμενοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, Επαγγελματίες, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι

      Η παλλαϊκή συμμετοχή εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, νεολαίας, συνταξιούχων, των λαϊκών     στρωμάτων στην απεργία της 4ης Φλεβάρη αλλά και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 12-13 Φλεβάρη αναδεικνύει την τεράστια δύναμη της συμμαχίας μας.

   Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που πήραν μέρος και απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όσους δεν έχουν κάνει ακόμη το βήμα να βρεθούν μαζί μας στο δρόμο του αγώνα. Η συμμετοχή όλων μας είναι το δικό μας, όπλο προκειμένου να σταματήσουμε το έγκλημα  της διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης

 Δεν κουραζόμαστε - Δεν υποχωρούμε

 

Να αποσυρθεί εδώ και τώρα ο νόμος λαιμητόμος της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να υπονομεύσει τον αγώνα μας. Με ψέματα, υποσχέσεις, συκοφαντίες και απειλές, προσπαθεί να κάμψει τις αντιδράσεις και να υλοποιήσει τα σχέδιά της.

Αρκετά ματώσαμε για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Να πληρώσει τώρα το κράτος και το μεγάλο κεφάλαιο.

 Η κυβέρνηση, παρά τη λαϊκή κατακραυγή, προετοιμάζεται να φέρει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για ψήφιση στη Βουλή. Γι΄αυτό τα δίνει όλα να περιορίσει τη λαϊκή κατακραυγή. Τους προειδοποιούμε ότι αν τολμήσουν κάτι τέτοιο

Απαντάμε με 48ωρη γενική απεργία, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!!!

Είμαστε  σε ετοιμότητα. Δουλεύουμε μαχητικά από τώρα για την προετοιμασία της απεργίας.

Παίρνουμε αποφάσεις συμμετοχής σε όλα τα Δ.Σ., πραγματοποιούμε συσκέψεις, γενικές συνελεύσεις, ενημερώνουμε κάθε συνάδελφο σε κάθε κλάδο και γειτονιά. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ