ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ –ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

 

Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Μικροί Έμποροι, Αυτοκινητιστές,

 

Την ώρα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μοιράζει ψίχουλα από τα ματωμένα πλεονάσματα καλλιεργώντας κλίμα προσμονής για «δίκαιη ανάπτυξη» με έξοδο από τα μνημόνια, ολοκληρώνει το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης με μια σειρά παλαιών και νέων μέτρων να μπαίνουν σε εφαρμογή. Μάλιστα φροντίζει αυτά να γίνουν αποδεκτά από τα λαϊκά στρώματα, με ιδιαίτερα βάναυσο κατασταλτικό τρόπο σε όλους αυτούς που θίγονται από τα μέτρα της.

 

 Καλούμε κάθε Συνάδελφο να πάρει τη θέση του στον Αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

 

Να απορρίψει τους κοινωνικούς διαλόγους των συνδικαλιστικών ηγεσιών της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ,  οι οποίοι όχι μόνο δεν έδωσαν λύση στα προβλήματα του, αντίθετα αποδείχθηκαν ο δούρειος ίππος, φαλκιδεύοντας την οργάνωση της πάλης του.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :

 

Άμεση ένταξη των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο, όπως ισχύει για όλους. Να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς της φορολόγησης από το 1ο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, ο ΕΝΦΙΑ

 

Τον άμεσο τερματισμό των κατασχέσεων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

 

Τέρμα στις νέες περικοπές σε συντάξεις - παροχές – επιδόματα. Άμεση ανάκτηση των απωλειών σε συντάξεις και παροχές υγείας πρόνοιας, δωρεάν για όλους.

 

Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας. Κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν τα ωράρια, τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

 

Δημοσιεύτηκε 13/12/2017

Κατεβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση