ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΕΕΑ

 

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11/2/2014

            Η Α.Σ.Φ.Ε.Ε.Α. χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους λογιστές για την στήριξη του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της παράταξης μας, που συμμετείχε στις εκλογές της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. 8 και 9 Φλεβάρη 2014, καταλαμβάνοντας έδρα στο νέο Δ.Σ. και την πειθαρχική επιτροπή,  τριπλασιάζοντας τους ψήφους μας σε σχέση με τις εκλογές του 2011.

εδω η εκλογικη διακήρυξη

Αναλυτικά: Ψήφισαν 318 και έλαβαν:

 Για το Δ.Σ.:     

                         ΑΣΦΕΕΑ                    52 ψήφους       1 έδρα (16,83%)

                         Ανεξάρτητη Κίνηση

                         Φοροτεχνικών            257 ψήφους     4 έδρες (83,17%)

 Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο:

                         ΑΣΦΕΕΑ                    58 ψήφους       1 έδρα

                         Ανεξάρτητη Κίνηση

                         Φοροτεχνικών            252 ψήφους     4 έδρες

 Για το Εξ. Επιτροπή:

                         ΑΣΦΕΕΑ                    0 έδρα

                         Ανεξάρτητη Κίνηση

                         Φοροτεχνικών             3 έδρες

            Το ψηφοδέλτιο μας απαρτιζόταν από πρωτοπόρους αγωνιστές συναδέλφους που όλο το προηγούμενο διάστημα, κόντρα στη λογική συμβιβασμού της ΕΦΕΕΑ και της ΠΟΦΕΕ, πρωτοστάτησαν στη δημιουργία αγώνων για την αναχαίτιση της επίθεσης που δεχόμαστε εμείς και οι άλλοι μικρομεσαίοι ελ. επαγγελματίες και ΕΒΕ.

             Εδωσε τη μάχη των εκλογών κόντρα στο Ενιαίο Ψηφοδέλτιο όλων των άλλων δυνάμεων που αποτελούν την πλειοψηφία στο Δ.Σ. της ΕΦΕΕΑ.

             Σταθεροί στη γραμμή συσπείρωσης των μικρών ΕΒΕ και ελ. επαγγελματιών, των μισθωτών λογιστών, των εφοριακών υπαλλήλων και των σπουδαστών, διατρανώνουμε ότι απέναντι στην συντονισμένη επίθεση κυβέρνησης και ΕΕ στα δικαιώματά μας άλλα και στη στόχευσή τους για κλείσιμο των γραφείων μας, για εξοβελισμό μας από το επάγγελμα, θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ξεκαθαρίζουμε στους συναδέλφους ότι καμία λογική διαβούλευσης σε «κορυφαίο κυβερνητικό» επίπεδο, κανένα «επιτελικό» σχέδιο φορέων τύπου ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Επιμελητηρίων, πέρα και έξω από τις αγωνιστικές διαθέσεις όλων των λογιστών, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, να αποπροσανατολίσει τον μαζικό, διεκδικητικό χαρακτήρα του αγώνα μας.

             Ο δρόμος του αγώνα είναι η δική μας επιλογή, σ’ αυτό το μετερίζι βρισκόμαστε καθημερινά. Εκεί βρεθήκαμε και την επόμενη μέρα των εκλογών, στο Σύνταγμα στην κινητοποίηση ενάντια στα μέτρα εξόντωσής μας μαζί με εκατοντάδες άλλους συναδέλφους.

 Συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο οργανωμένα πιο μαζικά.

 Παλεύουμε με το αγωνιστικό πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ, ενισχύουμε την επιτροπή αγώνα, δυναμώνουμε την κοινωνική συμμαχία.