ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠ. ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΘΗΝΑ,16/7/2014:

Tην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή των συναδέλφων στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών της ΠΑΣΕΒΕ και της ΠΟΛ, στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 16 Iούλη το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, χαιρετίζει η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ. με αίτημα:

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ - ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 17/7/2014:

Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Καλαμάτας πραγματοποίησαν λογιστές μετά από το κάλεσμα της Γραμματείας της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας. Διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της εφαρμογής του taxis με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να είναι εκτεθειμένοι στους πελάτες τους και όχι μόνο. Ταυτόχρονα τόνισαν την ανάγκη όλοι οι λογιστές, να συσπειρωθούν να αναπτύξουν κοινή δράση με τους εργαζόμενους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους πελάτες τους καθώς και με τους ανέργους προκειμένου να δυναμώσουν και να αναπτύξουν κοινή πάλη για να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί φορολογικοί νόμοι, οι φοροαπαλλαγές και οι ενισχύσεις στο κεφάλαιο. Μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας επιδόθηκε ψήφισμα στην προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας.

ΚΕΡΚΥΡΑ, 18/7/2014:

Μετά από πρόταση των μελών της ΠΑΣΕΒΕ το ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας (ΣΕΛΚΕ) αποφάσισε και πραγματοποίησε με επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων μελών του δυναμική κινητοποίηση αποκλεισμού της Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας την Παρασκευή 18 Ιούλη με αιτήματα :

1. Να δοθεί τη χρονική παράταση που είναι αναγκαία για την κατάθεση όλων των φορολογικών δηλώσεων

2. Να μην επιβληθεί κανένα πρόστιμο για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις

3. Να παρθούν άμεσα μέτρα φορολογικής ανακούφισης για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τις λαϊκές οικογένειες.

Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν κανένας υπάλληλος να μην πάει για εργασία , και η ΔΟΥ να μη λειτουργήσει όλη την ημέρα