ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΒΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ: Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της « Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Λευκάδας» καλεί όλους τους επαγγελματίες σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 31  Ιουλίου στις  9:00  στην εφορία Λευκάδας με αιτήματα :

-Κατάργηση του αισχρού φορολογικού νομοσχεδίου που μας πνίγει. -Αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ, οικογενειακό στα 40.000 ευρώ και 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Αναδρομική κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι αυτό το ύψος εισοδήματος. -Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.-Κατάργηση όλων των χαρατσιών.-Αναγνώριση των λογιστικών βιβλίων ως μοναδική πηγή προσδιορισμού εισοδήματος, κατάργηση κάθε είδους αντικειμενικών κριτηρίων και «περαίωσης».-Μείωση των δημοτικών φόρων και τελών για τις μικροεπιχειρήσεις.-Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Η Γραμματεία Γιαννίνων της Π.Α.Σ.ΕΒΕ σε καλεί να σηκώσεις το κεφάλι & να πεις όχι σε όλα αυτά. Καλεί κάθε Σωματείο, κάθε συνάδελφο να πάρει θέση απέναντι στη φοροεπιδρομή που ζούμε. Να γυρίσει την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της περιοχής μας που ουσιαστικά έχουν βάλει πλάτη στο πέρασμα της ασκούμενης πολιτικής. Να αποφασίσει  ότι μόνο ο δρόμος του αγώνα μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Μαζί με τους φυσικούς μας συμμάχους τους εργαζόμενους &, τους αγρότες να αντισταθούμε στα μέτρα που μας εξοντώνουν.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/7 στις 08:00 ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ