ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών  Φορτηγών Οδικών Μεταφορών, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων, οι Επιτροπές ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ και η Ενότητα Φανοποιών - Βαφέων Αθήνας, στα γραφεία του Ομοσπονδίας Ελαφρών Φορτηγών Αθήνας (ΠΟΣΕΙΕΦΑ), αναδείχθηκαν τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι των κλάδων της Οδικής Μεταφοράς και των Επισκευαστών Αυτοκινήτων. Αναδείχθηκε επίσης η ανάγκη κοινού αγώνα και με άλλους κλάδους, απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευση όλων σε κοινό αγώνα με τις αντιμονοπωλιακές δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ.

στη σύσκεψη αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κινητοποίησης την Πέμπτη 20 Φλεβάρη στις 10 το πρωΐ έξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Σταδίου 29, ενάντια στην τρομοκρατία του ΟΑΕΕ και της κυβέρνησης, διεκδικόντας άμεσο σφράγισμα των βιβλιαρίων υγείας και πάγωμα των χρεών προς το ταμείο.

Στην κοινή ανακοίνωση που έβγαλαν απευθύνουν κάλεσμα προς τα μέλη τους για συμπόρευση με τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους και συμμετοχή στη συγκέντρωση στις 26 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Κάνιγγος, ενάντια στη φορολογική θηλειά και στα χρέη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ