ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑΟ

Την περασμένη Τετάρτη, 10/9, μετά τη διαμαρτυρία των Επιτροπών Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ στο ΚΕΑΟ της Αθήνας, η συντονίστρια του Κέντρου απέστειλε στους συνδικαλιστές την εξής επιστολή

 

ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

 

Συνέντευξη με τον Κώστα Κακαράντζα, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, στον Ριζοσπαστη Κυριακή 7/9/2014

 
Για τις συνέπειες που έχει σε βάρος παραγωγών και πωλητών στις λαϊκές αγορές η σταδιακή εφαρμογή της νομοθεσίας που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση, αλλά και για την πορεία των κινητοποιήσεών τους, που εντάθηκαν τον περασμένο Μάη με απεργίες και μαζικές συγκεντρώσεις, ο «Ριζοσπάστης» συζήτησε με τον Κώστα Κακαράντζα, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

διαβαστε εδωΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Στον προθάλαμο των κατασχέσεων χιλιάδες μικροί ΕΒΕ

 

Τις μέρες αυτές παραλαμβάνουν τις «Ατομικές ειδοποιήσεις» και τους δίνεται διορία 20 ημερών για να ρυθμίσουν τα χρέη τους στον ΟΑΕΕ

 

 
 
Ενα ακόμη βήμα προς την ενεργοποίηση της διαδικασίας των κατασχέσεων σε βάρος δεκάδων χιλιάδων ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, που αδυνατούν να καταβάλλουν τις οφειλές τους, κάνει αυτές τις μέρες το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).

 

Στους ασφαλισμένους που οφείλουν πάνω από 5.000 ευρώ, αποστέλλεται η «Ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών», με την οποία ενημερώνονται ότι αν σε 20 μέρες από την παραλαβή της ειδοποίησης δεν επιδιώξουν την εξόφληση ή κάποια ρύθμιση των χρεών τους, τότε «είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στα προβλεπόμενα από το ΝΔ 356/1974 (ΚΕΔΕ) αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε βάρος σας, καθώς και των κατά νόμον υπευθύνων (κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτων)».

περισσότεραΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π.ΤΑΤΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Ο πρόεδρος της ΠΟΣ - ΟΑΕΕ και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, Παντελής Τάτσης, μιλάει για την πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα
«Οι συνταξιούχοι όλων των Ταμείων βρίσκονται "ξανά στο πόδι" σε όλη την Ελλάδα για να υπερασπιστούν τις συντάξεις και να διεκδικήσουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας, ανεξαρτήτως της ασφαλιστικής κάλυψης».

 Μ' αυτήν την επισήμανση ξεκίνησε η συζήτηση με τον Παντελή Τάτση, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων (ΠΟΣ) - ΟΑΕΕ, για την πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στις 19 Ιούνη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την κινητοποίηση οργανώνουν οιΣυνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, ΠΟΣ Δημοσίων Υπαλλήλων, ΠΟΣ ΟΑΕΕ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΟΤΑ και οι Πανελλήνιες Ενώσεις ΟΣΕ, ΕΛΤΑ καιΝΑΤ. Θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π.ΤΑΤΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Η ΠΑΣΕΒΕ έφερε νέα πνοή στο κίνημα των αυτοαπασχολούμενων

Ο «Ριζοσπάστης» συζήτησε με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ

Την Κυριακή θα γίνει στην Αθήνα η 2η Πανελλαδική της Συνδιάσκεψη πραγματοποιεί η ΠΑΣΕΒΕ, με θέμα τον απολογισμό δράσης που ανέπτυξε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, το σχεδιασμό των αγωνιστικών της πρωτοβουλιών και την ανάπτυξη αιτημάτων και στόχων πάλης. Για αυτά τα θέματα, ο «Ριζοσπάστης» συζήτησε με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.

ΕΔΩ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ

Για το θέμα της έλλειψης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όσων αυτοαπασχολουμένων αδυνατούν να καταβάλλουν τις εισφορές τους στον ΟΑΕΕ, μίλησε στο Webradio του 902.gr και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ