ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ 1ΑΠΡΙΛΗ 2014 στην πλ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις 7 μ.μ.

ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΜΕ ΠΑΣΥ,ΜΑΣ,ΟΓΕ.

Γέμισε η πλατεία Ομόνοιας από εργαζόμενους,συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους,νέους και γυναίκες που διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε. Αφορμή στάθηκε η άτυπη σύνοδος του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών θεμάτων», που γίνεται στην Αθήνα,2-3/4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΕΔΩ

Οι συγκεντρώσεις και οι πορείες προς το Σύνταγμα είχαν απαγορευτεί απο το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, για λόγους δημόσιας ασφάλειας !

η ΠΑΣΕΒΕ ΕΞΈΔΩΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ, όπου αναφερότανε

"ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πραγματοποίηση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει, για αύριο σωματεία και φορείς, μεταξύ αυτών και το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, ενόψει της «Άτυπης Συνόδου

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: «απαγορεύουν, για λόγους δημόσιας ασφάλειας κάθε δημόσια συνάθροιση ή πορεία στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ για αύριο ΤΡΙΤΗ (6 π.μ.- 11 μ.μ.) ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ (6π.μ.- 3μ.μ.)». Συμπληρώνουν επίσης ότι:

« Η πραγματοποίηση ή η απόπειρα πραγματοποίησης συνάθροισης ή πορείας … θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο τρόπο και οι συμμετέχοντας θα διώκονται…».

ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…

 Η σύνοδος αυτή του ΕΚΟΦΙΝ θα πάρει αποφάσεις για την παραπέρα εξαθλίωση των λαών στις χώρες της Ε.Ε. είτε έχουν μνημόνιο, είτε όχι. Οι αποφάσεις τους θα φέρουν περισσότερα λουκέτα και εξαθλίωση. Αυτή είναι η Ε.Ε. Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και πάει χέρι – χέρι με την τρομοκρατία και την καταστολή Καμία ψευδαίσθηση ότι παλεύουν για τα δικά μας συμφέροντα. Καμία αναμονή. Κανένας δισταγμός. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τα Σωματεία, τις Ενώσεις και όλους τους αυτοαπασχολούμενους να καταδικάσουν την τρομοκρατία και ν’ ακυρώσουν στην πράξη την απαγόρευση.

Οργανώνουμε μαζική αγωνιστική απάντηση στην καταστολή ΚΥΒΕΡNΗΣΗΣ – Ε.Ε., που θέλουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

31/3/2014